Manja slova Veća slova RSS

Evropski centar za moderne jezike - Aktuelnosti

26.10.2017.

Seminar Primjena informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi stranih jezika

Seminar Primjena informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi stranih jezika U organizaciji Zavoda za školstvo, uz ekspertsku podršku Evropskog centra za moderne jezike iz Graca, 26. i 27. oktobra 2017. godine u JU Osnovnoj školi „Maksim Gorki“ u Podgorici, održava se seminar Primjena informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi stranih jezika.

18.09.2017.

Obilježavanje Evropskog dana jezika

Obilježavanje Evropskog dana jezika

Udruženja nastavnika stranih jezika iz Crne Gore (Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, Udruženje nastavnika njemačkog jezika Crne Gore, Udruženje nastavnika italijanskog jezika Crne Gore, Udruženje predavača ruskog jezika i književnosti Crne Gore i Udruženje profesora francuskog jezika Crne Gore), u saradnji sa Zavodom za školstvo, pozivaju Vas da aktivnosti i događaje povodom obilježavanja Evropskog dana jezika 26.9.2017. godine, planirane u Vašim školama ili u saradnji sa lokalnim zajednicama, najavite i promovišete na websajtu Evropskog centra za moderne jezike Savjeta Evrope.

09.05.2017.

Održan Seminar za nacionalne koordinatore u Gracu

Održan Seminar za nacionalne koordinatore u Gracu

U Evropskom centru za moderne jezike je 4. i 5. maja 2017. godine održan Seminar za nacionalne koordinatore i predstavnike institucija odgovornih za imenovanje učesnika u aktivnostima Centra. Seminaru su prisustvovala 44 predstavnika država-članica.