Manja slova Veća slova RSS
>

Treća nacionalna konferencija za nastavnike engleskog jezika - ELTAM dan 2017.

Treća nacionalna konferencija za nastavnike engleskog jezika - ELTAM dan 2017.
Datum objave: 25.04.2017 09:51 | Autor: zavod za skolstvo

Ispis Štampaj stranicu


Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, uz finansijsku podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici i Britanskog savjeta, podršku Filološkog fakulteta u Nikšiću, izdavačke kuće Pearson i organizacije SOL (Sharing One Language) organizuje treću nacionalnu konferenciju za nastavnike engleskog jezika - ELTAM dan 2017.

 
ELTAM dan 2017. će se održati 13. maja 2017. godine na Filološkom fakultetu u Nikšiću sa početkom u 10 časova.

 
Za učešće na konferenciji, potrebno je da se nastavnici registruju na www.eltam.me. Link za registraciju će biti otvoren od 26. aprila do 10. maja.

 
Cilj konferencije je unaprijeđivanje stručnih kompetencija nastavnika engleskog jezika kroz proširivanje znanja o inovacijama, kreativnim metodama i tehnikama rada, kao i razmjena iskustava i primjera dobre prakse. Konferencija je akreditovana u Katalogu programa za stručno usavršavanje nastavnika za školsku 2016/2017. godinu, pod rednim brojem 34, modul 2 Razvoj i unaprijeđivanje kompetencija nastavnika engleskog jezika.

 
Obezbijeđene su i brojne nagrade za učesnike zahvaljujući Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, Britanskom savjetu, izdavačkoj kući Pearson Beograd, Stranoj knjizi Nikšić, Educational Centre Podgorica, školi stranih jezika Waves Budva, a ljetnji trening program za jednog nastavnika obezbjeđuje SOL (Sharing One Language).

Kotizacija za učešće na konferenciji za članove ELTAM-a koji su uplatili/obnovili članarinu za 2017. godinu iznosi 5,00€, a za nastavnike koji nijesu uplatili/obnovili članarinu za 2017. godinu iznosi 15,00€. Uplata kotizacije se može izvršiti preko žiro-računa ili na dan konferencije.

 
Zahvaljujući finansijskoj podršci Američke ambasade u Podgorici, ove godine ELTAM će pokriti troškove kotizacije i troškove prevoza (povratna autobuska karta) za četiri prva registrovana nastavnika iz svake od navedenih opština, udaljene više od 130 km od Nikšića (Bijelo Polje, Berane, Mojkovac/Petnjica, Pljevlja, Andrijevica, Plav/Gusinje i Rožaje).